Beoordelingen van Italy Express Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
An & JP
22 september 2021

Eten was ontzettend lekker. Bezorger kon ons adres niet vinden en heeft 20 minuten gezocht ipv eerder bellen.

Lalleman
13 september 2021

Altijd snel een heerlijke pizza bezorgd

Anoniem
13 september 2021

Het beleg kan wel wat meer, soms alleen maar in het midden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Jaarsveld
11 september 2021

Goed eten, lekker. Snel bezorgd. Prima! .

Linda
8 september 2021

Goed bereid , smaakvolle pizza's. Heerlijk vers stokbrood met authentieke kruidenboter.

Anoniem
2 september 2021

Al vaak eten besteld, altijd super lekker eten en vriendelijk personeel.

Jm van Duijnen
1 september 2021

Er zat geen rucola bij de pizza. Jammer

Edwin
31 augustus 2021

Pizza di Casa is goed belegd en de prijs / kwaliteit verhouding is met 10 euro zeker in orde. De pizza was net klaar toen ik hem kwam halen en nog flink warm toen ik het thuis met veel plezier op at.

EvAm
28 augustus 2021

Prima pizza, goed warm. Op tijd en nette bezorging

Marianne
27 augustus 2021
Ron
25 augustus 2021

Verkeerde pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennid
23 augustus 2021

De lekkerste calzone!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien Seijsener
14 augustus 2021

Prima kwaliteit/prijs verhouding , de bezorger moest even zoeken , maar dat is de eerste keer hier altijd een probleem

Jessica
13 augustus 2021

Echt lekkere pizza’s, rijkelijk belegd, goede bezorging.

Anoniem
12 augustus 2021

Pizzarand was deels verbrand. Verder was hij prima en de bezorger was erg vriendelijk

Sonja
10 augustus 2021

De bezorger was keurig op tijd. De pizza's waren warm en erg lekker!

Pat
10 augustus 2021

Zoals altijd weer super lekkere pasta👍👍👏👏

Melanie
9 augustus 2021

Na jaren weer een keer laten thuisbezorgen want neefje en nichtje kwamen logeren en we wilden gezellig pizza bij de film. Film afgelopen; nog steeds geen pizza. 19.15u besteld, 21.35u werd er aangebeld voor een pizza margherita en een salami :( Hadden maar gelukkig daarvoor toetje gegeten want niet uit te houden met 2 kleine kinderen en na de pizza's direct naar bed. Was niet tof. Daarbij cola regular was light, daar kan ik niet tegen maar kon het aan hen weggeven. Een jammere ervaring waardoor ik niet snel geneigd ben om thuis te laten bezorgen.

Dennis Doeve
8 augustus 2021

Heerlijk goed warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Ponsioen
6 augustus 2021

We hebben maar zelf de bestelling opgehaald. Duurde zolang.

M
6 augustus 2021

Pizza was niet lekker

Monique
5 augustus 2021

Alleen maar goed!! Alles!

Houtman
3 augustus 2021

Smaak prima, maar erg veel vocht in Calzone. Bezorging ruim half uur later als toegezegd.

Dennis Doeve
1 augustus 2021

Heerlijk, warm en relatief snel bezorgd echter een beetje weinig garnalen op de pizza gamberetti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bron
30 juli 2021

Prima pizza en supersnel thuisbezorgd.

Shanti
28 juli 2021

Bijna 2 uur op 2 pizza’s moeten wachten en eindstand komen ze koud en klef op tafel. 3 x gebeld en elke keer een andere smoes. Zeg dan bij bestellen je kan beter zelf ophalen want het is druk.

Erik
27 juli 2021

Gewoon goed!

Carine
25 juli 2021
Van Aarle
25 juli 2021

-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EvAmsterdam
23 juli 2021

Goede pizza, en prima op tijd. Lekker gegeten.

Michel
23 juli 2021

na de mail met het wordt om 20.00 gebracht heb ik om 20.25 maar gebeld. nadat ik 5 man aan de telefoon gekregen had , kon ik een nieuwe bestelling plaatsen. niet gedaan en ga ik voorlopig niet doen ook. ik bestelde wekelijks.

Julia
22 juli 2021

Beoordeling voor Joey, lekkere pasta en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 juli 2021
Joke de mooij
19 juli 2021

Goede service en goede kwaliteit

Kim
18 juli 2021
Y
17 juli 2021

Super snel. Lekkere kaas. Tomatensaus ook erg lekker maar had iets meer gemogen

Kees
17 juli 2021

Zorg dat je altijd wissel geld hebt.

Josh
17 juli 2021

Nou ik bestel een pizza salami en ik krijg een pizza magarita. Dus kijken wat iemand besteld en dan ook nog het product leveren

Marco
11 juli 2021

Bestelling kwam netjes op tijd, was goed warm en smaakte heerlijk!!!

Pascal
10 juli 2021

Top

Youri
10 juli 2021

Ik vind dit de beste pizza in Alphen aan de Rijn, ik eet hier nu een jaar en de pizza is altijd op tijd en snel hier en ook is de pizza altijd erg lekker. Echt een aanrader!

Jolanda
7 juli 2021

Heerlijk als altijd en snelle bezorging

De mooij
7 juli 2021

De calzone was uitstekend. Had alleen iets warmer gekund

Rebecca
6 juli 2021

Heerlijke pizza’s en pasta’s. We willen geen andere Italiaan meer. Bezorging ook netjes en snel.

Pat
1 juli 2021

Eten was heerlijk snel en netjes bezorgt👍👍

Pizzamonster
29 juni 2021

Ik heb voor het eerst in lange tijd een pizza Hawaï genomen en ik vind de kaas, ham en ook de ananas heel royaal gebruikt kreeg echt veel! Echt een top pizza voor een top prijs! 10/10 voor deze pizzeria!

Ingrid
27 juni 2021

Perfect! Goed en ruim voldoende, eten was heet en lekker! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. v. Egmond
26 juni 2021

Bestel er vaker. Pizza's zijn erg lekker! Bezorgen er snel. Liep laatste keer wat ander dus voor de zekerheid nagebeld of alles goed was gegaan. Als excuus een stuk tiramisu meegekregen bij m'n bestelling. Super lief!

Rob Everts
21 juni 2021
Ramon
21 juni 2021
Mariëlle
18 juni 2021

Niet heel erg onder de indruk.

Ivar
17 juni 2021
Ivar
16 juni 2021
Aart van Noord
15 juni 2021

heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

Westgeest
6 juni 2021

We halen vaak pizza’s bij jullie, dit keer vielen ze tegen, minder beleg erop en erg dikke randen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriksze
6 juni 2021

Eten altijd keurig verzorgd. De maaltijden waren nog heerlijk warm.

Olaf
5 juni 2021

Normaal zijn de pizza’s wel ietsje groter. Verder was het wel lekker

M. Yucel
3 juni 2021

Als nieuwe bewoner/klant dacht ik om ook deze pizzeria eens te proberen maar helaas een flinke tegenvaller. Nu ben ik helemaal geen zeurpiet hoor maar nu was die pizza meer een driehoek ipv rond en daarbij zat er voornamelijk en heel veel kaas op waardoor hij eigenlijk niet te eten was. Vanwege het gratis colaatje, wat ik kan waarderen, heb ik het er maar bij gelaten. Jammer. Op naar de volgende maar. Succes!

Aaltje
3 juni 2021

Het is eten is zeker goed. Helaas lezen ze nooit goed hoe laat iets moet worden bezorgd en komen steevast te vroeg. Heel vervelend.

Franken
30 mei 2021

Viel voor de tweede keer tegen. Opmerking wordt niet gelezen en dus niet uitgevoerd en bestelling kwam ruim een half uur later dan verwacht. Normaal gesproken niet zo erg, maar als je denkt om 19.20 te eten en het wordt 20.00 dan begint het wel vervelend te worden.

Lous
15 mei 2021

Top

Mila
14 mei 2021

Het eten was om 18.30 besteld 2 pizzas het had er om 19.30 geweest moeten zijn. Ipv van half acht werd dat 10 over acht ik had uiteindelijk zelf maar gebeld het meisje die de telefoon opnam was zeer arogant en kwam met allerlij exuses jammer dat zo moet gaan

Jaco
13 mei 2021

Pizza's waren weer heerlijk. Jammer dat het wel erg lang duurde voordat de bestelling geleverd werd. Ruim anderhalf uur !!!

Prins
13 mei 2021

Prima, is langer moeten wachten dan aangegeven was. Helaas was de rucula vergeten bij de Prosciutto crudo net zo als de beloofde fanta, net als de vorige keer.

Marijke
10 mei 2021

Eten was goed alleen jammer dat er voor de tweede keer het blikje drinken vergeten is om mee te geven aan de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jes
8 mei 2021

Ik had een tiramisu besteld maar kreeg een lasagne. Bezorger was al weg dus belde Italy Express op. ‘Oh, is foutje eet maar op’. Had ik helaas niks aan want ik eet geen vlees. Altijd tevreden maar dit was even jammer.

A. Bodeker
7 mei 2021

Blikje cola light zat niet bij de bestelling. Voor mij zat er te veel kaas op de pizza margarita

Barbara
3 mei 2021

Fijn optijd en heerlijk en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elles van Lammeren
28 april 2021
Schaaij C
22 april 2021

Smaak erg flauw en erg dunne saus Ik ben het veel beter gewend van Italy Express

Magdalena
21 april 2021

Was super lekker alleen pizza calzone dubbel gevouwen was beetje te koud

Liys
19 april 2021

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk . De bezorging op de minuut op tijd 👍🏼👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 april 2021

Heerlijke dunne pizza, snelle bezorging

Rob
16 april 2021

Supersnel en heerlijk!

Pizzamonster
15 april 2021

Da's een beste pizza godsnondeju jonguh!

Ludmila Kienya
13 april 2021

Heerlijk! Real Italian pasta

Yolanda
11 april 2021

Een uur later dan besteld is het bezorgd. Wel een telefoontjes dat het ongeveer 20min later zou zijn. Uiteindelijk zijn dat 60min geworden. De smaak van het vlees en was ook niet allemaal lekker,droog en lauw. Aan de spareribs zaten heel veel vet randen.

Anne
5 april 2021
Dick
1 april 2021

Snel dus lekker warm bezorgd

Patty
30 maart 2021

Sneller dan snel & heerlijk gegeten!

Anoniem
30 maart 2021
cora vodegel
30 maart 2021
Lous
21 maart 2021

Het eten was heerlijk ( pasta trio en tiramisu) en de bezorging 🚚 kon niet beter ! We hebben genoten 🤗

Prins
21 maart 2021

Helaas was de calzone deze keer zeer klein en veel deeg. Jammer pizza kan je overal bestellen maar jullie calzone was de beste.

R.
21 maart 2021

Echt super lekkere pizza. Enkel duurde de bezorgen 2 uur...

Italy express
21 maart 2021

Heerlijke pizza s en snel geleverd! Aanrader.

Van Tol
20 maart 2021

Was weer super, en loeiheet!!

Rien
20 maart 2021

Heerlijke pizza en tiramusu

Leon
19 maart 2021
Lotte
17 maart 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pasta en een super vriendelijke bezorger :-) Het broodje was nu ook erg lekker!

Ndmg
16 maart 2021

Beste pizza's van Alphen

Ellen
15 maart 2021

Het was weer erg lekker en dit keer gelukkig wat sneller bezorgd dan de keer ervoor. 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romijn
11 maart 2021

Super lekkere pizza, snel bezorgt

Romijn
11 maart 2021

Super lekkere pizza, snel bezorgt

Olaf
9 maart 2021

Super snelle levering. Had alleen andere pizza moeten kiezen. Toetjes was mmm

Sofie
8 maart 2021

De pizza was erg lekker maar de ananas die ik er extra bij besteld had zat er niet op helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Overmeer
7 maart 2021

De best belegde pizza's en altijd lekker vlot geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tillertje
5 maart 2021

Wat een heerlijke pizza’s. Goed en royaal belegd en gloeiend heet. Heerlijk!! Ook op tijd bezorgd, 2 minuutjes te laat maar werd op de besteltijd gebeld dat ze onderweg waren. Wat een service, we zullen hier zeker vaker bestellen!! Gewoon top.

Pedro
5 maart 2021

Altijd goed, warm en snel 👍

Irma crama
1 maart 2021

Was heerlijk eten, mooi optijd. Voor herhaling vatbaar.

Fam.van den Berg
1 maart 2021

Mooi op tijd en heerlijk warm! Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
27 februari 2021

Precies op tijd

Rob
26 februari 2021

Heerlijke volle pizza’s. Keurig op tijd

Westgeest
26 februari 2021

Prima

Chris
25 februari 2021

GREAT FOOD

Ingeborg
25 februari 2021

Snelle levering. Smaak is goed

sofie
25 februari 2021

alles super en nog gratis drankje ook!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
25 februari 2021

De bestelling kwam precies op tijd en was warm. Scaloppina alla Veneziana en pizza di casa waren lekker, maar de lasagne vegitariana was echt subliem!! Ik raad iedereen aan om eens bij Italy Express te bestellen. Net anders, ambachtelijk en smaakvol. Vergeet niet een broodje bij te bestellen met heerlijke zelfgemaakte kruidenboter en knoflookdip.

Map
23 februari 2021
Dennis
22 februari 2021

Prima eten,warm en snel

Monique
20 februari 2021

Bij de Calzone pizza was de tomaat ver te zoeken helaas. En die 10% korting???

Arnold
18 februari 2021

De vleesschotel viel flink tegen. Voor € 19,50 had ik iets meer verwacht dan voor 50% aan niet te verteren speklapjes. De pizza was wel goed. Een eventueel volgende keer slechts pizza of pasta bestellen.

Patty
15 februari 2021

Keurig op tijd en lekker verse pizza en pasta!

Kamping
15 februari 2021

Was lekker en heel warm

Olaf
11 februari 2021

Iets te veel kaas en mozzarella

M.
7 februari 2021

Pizza (mn. groenten)niet helemaal gaar,

Karin
6 februari 2021

Goede kwaliteit en eten goed warm!

Olaf
4 februari 2021
Heero Fennema
3 februari 2021

Keurig op tijd. Goed warm en zeer lekker

Ellen Reus
31 januari 2021

Na de betaling krijg je een e-mail waarin staat dat de verwachte bezorgtijd over een uur pas is. Een uur vind ik eigenlijk wel lang, maar uit ervaring wist ik al dat de bezorging hier nooit heel snel is, dus dat zat nog in de lijn der verwachting. Als het dan uiteindelijk een uur en 35 minuten wordt, dan wordt het voor mij toch onacceptabel lang wachten. Vandaar 1 ster voor de bezorging. De lasagne was wel lekker, maar hij was niet zo warm als dat eigenlijk zou moeten, vandaar 4 sterren i.p.v. 5 voor de kwaliteit.

Kris
30 januari 2021

Alweer lekkere eten ontvangen! Heel tevreden 😊

PizzaB
29 januari 2021

Super goed weer. Echt lekker

Uri Geller
26 januari 2021

Heerlijk!

R.R.
24 januari 2021
Robert
23 januari 2021
Blakenburg
20 januari 2021
Dennis
18 januari 2021

Heerlijk warm en redelijk snel bezorgd alleen jammer dat de cola er niet bij zat

Linda
18 januari 2021

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, en de pasta was nog gewoon heet. Heerlijk gegeten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thom Hartog
17 januari 2021

Eten was top. Was nog gloeiend heet toen het aankwam. Ook bezorging was op tijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 januari 2021

Helaas was de pizza niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
11 januari 2021

Heerlijk

Uri Geller
10 januari 2021

Super snel en super goed zoals altijd, dikke 5 sterren voor Italy Express!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
7 januari 2021

Super snel geleverd en heerlijk

Olaf
7 januari 2021

Pizza was echt lekker. Enige is dat er bij de bestelling stond dat er een blikje drinken bij zou zitten. Deze heb ik niet gekregen, maar ging mij om de pizza.

de Jong
3 januari 2020

Zoals altijd héél lekker en goed warm!! Alleen even op de website de 10% korting veranderen in een gratis drankje.

Sophie Doggen
2 januari 2020

We hebben de verkeerde pasta bezorgd gekregen. We hadden spaghetti alla marinara (met diverse vissoorten) besteld, maar spaghetti carbonara bezorgd gekregen. De spaghetti was wel lekker.

Dennis
29 december 2020

Prima eten en netjes bezorgd

Leontine de Hollander
27 december 2020

Altijd lekkere pizza’s en pasta’s en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 december 2020

Erg zoute 4 kazen pizza, en smakeloze salami pizza met gehakt. Viel tegen!

Martijn
23 december 2020

Mooi op tijd en altijd lekker! Fijne feestdagen toegewenst!🎉

Noordermeer
20 december 2020

Hééérlijke tiramisu!!

Willem
17 december 2020
Tilly
16 december 2020

Pizza was niet krokant en lauw . Jammer niet gewent van jullie .

Anoniem
12 december 2020

Het eten kwam later dan afgesproken, maar was heerlijk warm en smakelijk.

Elise
9 december 2020

Heerlijke pizza’s, prettige bezorging, en exact op de afgesproken tijd!!

Marcel
4 december 2020
Peter
27 november 2020

Lekker eten, mooi op tijd

Lizette
23 november 2020

Prima Pizza helaas voor de tweede keer weer meer dan 30 minuten later bezorgd dan aangegeven . Wellicht kunnen jullie bij de bestelling aangeven dat het wegens drukte langer duurt of zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lius
22 november 2020

Top Beetje te laat, maar keurig op de hoogte gehouden . Het eten was weer voortreffelijk

Pm
18 november 2020

Super lekker en bezorgtijd die ze communiceren klopt.

Annette
15 november 2020

Om 16:00 uur de bestelling doorgegeven waarbij we 18:30 uur als tijd aangaven dat we de pizza's wilden hebben. Om 18:35 uur een berichtje dat de bezorger onderweg was. Om 18:45 uur een telefoontje dat de bezorger op dat moment vertrok. Om 19:10 maar eens gebeld waar onze bestelling bleef die we uiteindelijk om 19:20 uur in ontvangst mochten nemen. Lijkt me toch niet erg lastig om een bestelling die we om 16:00 uur doorgeven ongeveer op tijd te laten arriveren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
11 november 2020

Prima pizza's Tevreden

Gerda
9 november 2020

Altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
6 november 2020

Very good pizza I will keep on ordering. small slip with on time delivery but it was inform by phone, and mistake on the pizza toppings but very quickly correct, with extra pizza. Still my favorite pizza I recommend the 4 cheese.

MWG
5 november 2020
Y. Lalleman
4 november 2020

Snelle levering en lekkere pizza!

j kientz
1 november 2020

bezorging 35 min. te laat

H.M. Akkerman
30 oktober 2020

Snelle, goede levering van een heerlijke pizza!

Anoniem
28 oktober 2020

De pizza was er binnen 20 minuten... Echt snel! Uiteraard was het ook weer heerlijk!

Lia
26 oktober 2020
Dennis
25 oktober 2020

We kregen een heerlijke pizza, helaas een half uur later dan was aangegeven in de mail

Hans
22 oktober 2020

De pizza’s waren rijkelijk belegd en goed op temperatuur, heerlijk!

Okko
18 oktober 2020
Roberto
17 oktober 2020

Altijd lekkere pizza bodem en goed belegd. Prima prijs en kwaliteits verhouding.

Robert
16 oktober 2020
Herman
15 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Ruime portie en goed bereid.

Ruud van Heusden
11 oktober 2020

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
11 oktober 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, top!

Overmeer
6 oktober 2020

De beste pizza's van Alphen. 100%

Dennis
5 oktober 2020

Prima, warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jonge
4 oktober 2020

De pizza’s waren lekker, maar de rucula zat een luchtje aan en zag er niet vers uit,

Edith Van Niekerk
1 oktober 2020

De kwaliteit was goed. Een verbeterpunt misschien dat de groente wat lang was doorgekookt dus beter wat korter gekookt kon en het kalfsvlees iets zachter mocht maar uiteindelijk maakt de heerlijke veneziasaus en het stevige verse brood en de heerlijke spagghetti het zo goed dat we het beslist nog een keertje gaan bestellen

Jeanet
28 september 2020
Tijmen
27 september 2020
Ingmar
25 september 2020

Heb een abonnement bij Italy express, althans zo lijkt het. Pizza’s worden meestal binnen het kwartier bezorgt en soms sneller. Kwaliteit is echt heel goed en consistent! Ze zijn vaak nog (te) heet om meteen te eten, ondanks dat ze met de fiets gebracht worden. Kortom, voor mij geen andere pizzeria meer waar je anderhalf uur moet wachten, het beleg van de pizza naast de pizza zelf ligt of de pizza koud is. Tip, ideaal voor een verjaardag, je kunt er ook prima 20 of meer tegelijk bestellen!

Rob
18 september 2020

Netjes op tijd, heerlijke en goedgevulde pizza’s, jammer dat het gratis drankje er niet bij zat

Ruud van Heusden
16 september 2020

Bestel je al 10 jaar pizzas met knoflook, worden er opeens bakjes knoflooksaus geleverd , WTF

Lizette
31 augustus 2020

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd

Dennis
29 augustus 2020

Prima 👍

Marius
24 augustus 2020
Erik Hagebeek
21 augustus 2020

De smaak is goed, maar de pizza's waren geen van allen gesneden, terwijl wij daar wel op rekenen. Verder waren ze een beetje aan de slappe kant en dik. Of was dat een Amerikaanse bodem? We willen gewoon Italiaanse bodems, dat bestellen we ook! Lekkere pizza's, maar men is niet altijd even zorgvuldig.

Leon
16 augustus 2020

prima kwaliteit en redelijk snel bezorgd

Paulina Bezuijen
15 augustus 2020

lekkere Piza snel en gratis bezorgd. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een gratis cola. Prima Pizzaria

Marianne
15 augustus 2020

Het waren heerlijke pizza’s

Dennis
15 augustus 2020

Beetje lang moeten wachten maar werd keurig gebeld hier over, eten was weer prima

Bezemer
10 augustus 2020
Mandy
9 augustus 2020

Weer zoals altijd goed en lekker.

Happylive
9 augustus 2020

Heerlijke pizza's .Bezorging iets verlaat maar begrijpelijk ivm extreme weeromstandigheden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
7 augustus 2020

Super snel bezorgd en heerlijk

Dennis
4 augustus 2020
XX
1 augustus 2020

Was 45 minuten later dan aangegeven. Wel excuses van de bezorger gehad en een extraatje gekregen. Voor de rest goede pizza’s en pasta’s.

Yvandissel
25 juli 2020

Het was heerlijk en zo vlug toppie

de Jong
25 juli 2020

Zoals altijd een héérlijke pizza, net of je in Italië bent!! Bezorging is snel, de pizza is heet, krokant en niet vet!

hans
23 juli 2020

kwaliteit van het eten is goed, bezorging netjes en op tijd.prima

Kim
22 juli 2020

Smaak prima. Helaas pizza erg koud bij aankomst.

Yvo van der Vis
20 juli 2020
Dennis
18 juli 2020

Keurig ff gebeld dat het iets later werd bezorgd, verder heerlijk gegeten

Willem
17 juli 2020
Dennis Doeve
16 juli 2020

Snel en warm bezorgd echter beetje flauw

Lous
12 juli 2020

top !!!

Dennis Doeve
9 juli 2020

Super snel bezorgd en lekker

Dennis
7 juli 2020

Snel bezorgd heerlijk gegeten

C C
4 juli 2020

Italiaanse top pizza’s

Hn Vanderlaan
30 juni 2020

Zoals gebruikelijk: bijzonder lekker!

Dennis
29 juni 2020

Keurig op tijd en heel smakelijk ook bezorger top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael de Rover
28 juni 2020

Snel bezorgd, en een heerlijk gebakken Calzone. Kwaliteit is top

Elly
28 juni 2020

Salade met tonijn héérlijk ! En de pizza's fantastisch Top!

Dennis
24 juni 2020

Langer moeten wachten dan aangegeven maar het eten was prima, vriendelijke bezorger

Hibernia
17 juni 2020

De pasta's zijn heerlijk en vaak snel geleverd!

Dennis
17 juni 2020

Supersnel bezorgd goed warm dus en lekker ook een hele vriendelijke bezorger

Okko
15 juni 2020

De lasagna en pizza waren weer heerlijk en de bezorging prima op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schansman
12 juni 2020

De smaak van de pizza's is goed ze mogen wel wat warmer

Lous
7 juni 2020

Top ! Vriendelijke bezorger en een heerlijk,warme maaltijd 👍🏼

Dennis
6 juni 2020

Lekker gegeten alleen bij de gamberetti zaten grote garnalen, niet onsmakelijk hoor. maar liever toch de kleine

Dennis
30 mei 2020

Heerlijk

An en JP
28 mei 2020

Snelle en nette bezorging. Het eten was super lekker en perfect op temperatuur. Enige min punt is dat het eten inmiddels op is, verslavend lekker!.

Dennis
27 mei 2020

Heerlijk eten, alleen jammer dat het dit keer een half uur later werd dan werd aangegeven

Lous
24 mei 2020

Bezorging prima en het eten weer voortreffelijk .Top !!!

Oudenbroek
21 mei 2020

Heerlijke pizza’s en supersnelle bezorging👍🏻

Mazzelaar
20 mei 2020

2 pizza’s besteld. 1 Calzone met extra salami dit was niet nodig geweest er zat nu veel salami in. De pizza Hawaï was zeer ruim bedeeld met ananas perfect van smaak.

Dennis Doeve
20 mei 2020

Heerlijk eten, snel bezorgd door vriendelijke, jonge bezorger

Lous
17 mei 2020

Het eten was zoals altijd heerlijk , ruime porties , lekker warm en de bezorging mooi op tijd. Kortom tot snel !

Dennis Doeve
16 mei 2020

Wederom prima , snel en warm

Elly
16 mei 2020

Leuk dat er in de deksel Eet Smakelijk stond geschreven. De pizza en de lasagne waren heerlijk. En als toetje de tiramisu...mmm Elly

Dennis
14 mei 2020

Lekker eten en vlot bezorgd door vriendelijke jonge bezorger

Denise
12 mei 2020

Zo lekker!! En betaalbaar! Ik werd keurig gebeld toen het iets later werd met bezorgen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anon
12 mei 2020
Yasmin
10 mei 2020

Heerlijk gegeten! Het eten kwam goed en nog heel warm aan. Bezorger ook zeer vriendelijk. Wij hebben gesmuld!

Nick
10 mei 2020

Altijd goed en snel/op tijd!!

Robert
8 mei 2020
Julia
7 mei 2020

De penne met spinazie is mijn favoriet, ik bestel hem regelmatig. Het is een lekkere pasta en altijd heel snel bezorgd!

Tessa
3 mei 2020

Het eten was er op de tijd die we aangeven hadden. Het was erg warm en erg lekker en genoeg. Volgende keer bestellen we weer hier.

Dylan
30 april 2020

De tiramisu was heel erg lekker! En voor maar €4 een bak vol! Zeker een aanrader!

Gijs
29 april 2020

Goed, lekker en precies op tijd geleverd

Joja Kreeuseler
29 april 2020

Het was superlekker en op tijd bezorgd. Helemaal goed👍

A. Kroone
28 april 2020

De pizza’s waren heerlijk en rijkelijk belegd en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar... Arnold

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard van der Klaauw
27 april 2020

Prima kwaliteit zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
27 april 2020

Erg lekkere pasta ! Prima service en grote porties ...

Elly
25 april 2020

Heerlijke pizza's!

Beuving
20 april 2020

De pizza was helaas niet al te warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yoni Lalleman
19 april 2020

Heeft weer lekker gesmaakt! De rucola was alleen niet meegeleverd.

Sichtermann
18 april 2020

Gewoon goed. Dik tevreden

Dylan
15 april 2020

Ik had een spaghetti carbonara besteld. Hij was zeer lekker en niet te zout zoals vaak bij andere restaurants. Ze doen ook echt niet kinderachtig met een portie ik heb er bijna 2x van kunnen eten! Echt helemaal top zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Konings
14 april 2020
Aniel Sardjoepersad
14 april 2020

2 maal vega lasagne besteld. Ron de gestelde bezorgingtijd werd ik gebeld dat het wat kwartiertje langer ging duren..geen probleem..Bezorger excusseerde zich ook heel netjes. Chapeau! Echter 1 lasagne zat helemaal geen groente in maar hele kleine stukjes vlees, terwijl er veg op de doos stond. De ander lasagne was echt veg met stukjes groente. Gebeld met italian express...heel discussie...maar er zou met spoed een veg lasagne nagezonden worden..na een half uur kregen we een doos met veg lasagne... wederom geen groente maar kleine stukjes vlees..waarschijnlijk van de saus...Wederom gebeld...dat gesprek bespaar ik jullie liever ....

Auke
6 april 2020

Lekkerrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
31 maart 2020

Ik had een pasta carbonara besteld en deze was heel lekker. Als je vraagt om een beetje extra stokbrood of Parmezaanse kaas doen ze niet moeilijk. En hij is niet te zout wat wel vaak zo is bij andere restaurants. De bezorging was zeer snel en de bezorger was ook zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rens
29 maart 2020

Geweldige pizza's in een drukke periode binnen een half uur heet gekregen. De prijs is echt super voor zulk lekker eten 5 sterren zonder twijfel.

Carola
29 maart 2020

Pizza's waren weer erg lekker zoals altijd😄 Miste alleen het drinken

Roy
26 maart 2020

Pizza was niet zoals we gewend zijn, de bodem en korst waren slap. Ben de kaas zat er zo veel op dat het een vette brei werd. Erg jammer normaal is er juist minder beleg en een goeie dunne knapperige bodem. Bezorging was een half uur later dan aangegeven

Robby
23 maart 2020

Al meerdere keren besteld. Pizza’s waren allemaal heerlijk en ook nog eens zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien
21 maart 2020

De bezorging was super vlot. Het beleg van de pizza zat helaas allemaal aan 1 kant en in de doos. Hierdoor was de korst van die kant nat en klef. Wel heel erg zonde, want de smaak was goed. Alleen de pizza van de kindjes was in originele staat aangekomen. Dit hebben we overigens niet eerder zo erg mee gemaakt.

Julia
1 maart 2020

De pasta is erg lekker en ik ben zeker tevreden over de bezorging. Ze komen altijd op de tijd die ze aangeven of zelfs eerder.

Masso
29 februari 2020

Heerlijke pizza’s.

Monique
12 februari 2020

Wederom super lekker Goed gevuld en altijd goed warm

dhr dekker
5 februari 2020

altijd top

Marianne
3 februari 2020

super lekkere en zeer warme pizza echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
25 januari 2020
Bot
19 januari 2020

De bezorging was een half uur later dan gepland. We vonden de pizza calzone tegenvallen omdat het niet de pizza was die we besteld hadden. Hier zat gehakt in en we miste de champignons en salami

Willem
17 januari 2020

Ga zo door

Uljee
13 januari 2020

Basilicum ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
31 december 2020

Heerlijke pizza gegeten!

Karin
25 december 2019

Heerlijk!

Dennis
23 december 2019

Super pizza s. Alleen de frisdrank ontbreekt regelmatig.

Elly
21 december 2019

Fantastisch echt Italiaanse gerechten ! Héérlijk! I l❤i

Koen
17 december 2019

Pizzas bijna een uur later bezorgd dan het aangegeven tijdstip. Pizza,s waren daarnaast ook nog eens helemaal koud.

Daan
16 december 2019

De pizza's zijn absoluut erg lekker. Wij hadden gekozen voor afhaal en kregen en toen ook nog een gratis drankje bij. Helaas op locatie werden we iets minder vriendelijk ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
9 december 2019

Erg lekkere calzone pizza gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans bakker
2 december 2019

Prima pizza en op de afgesproken tijd bezorgd

Karin
30 november 2019

Het eten was heerlijk, maar we moesten er erg lang op wachten.

Sjaak
26 november 2019

Het was weer heerlijk

Frits
23 november 2019
Nancy
2 november 2019

Bestelling kwam veel te laat. Pizza niet goed gaar en koud. Jammer tot nu toe wel goede ervaring.

Anoniem
1 november 2019

Wat een heerlijke pizza en een heerlijk tiramisu zeker voor herhaling vatbaar !! ECHT EEN AANRADDER

Annette van der Zwet
1 november 2019

We hadden 10 pizza's besteld voor het bedrijf Modexpress, iedereen was zeer tevreden over de pizza 's!!

Schuit
21 oktober 2019

Pizza’s waren lauw tot koud helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
18 oktober 2019

Lekker eten en op tijd gebracht