Beoordelingen van Italy Express Alphen aan den Rijn

Recente recensies

4.0
Pat.
17 juni 2022

15:00 besteld, bezorgtijd 16:45 gekozen. 17:15 nog niks ontvangen, toch maar gaan bellen. Bezorgers beginnen blijkbaar om 5 uur (handige website wel dan). Tevens zijn ze volgens de baas langzamer door mooi weer. 17:30 toch nog bezorgd, bezorger begreep niet dat mensen pizza’s bestelde met mooi weer. Pizza zelf heeft zoals zo vaak te lang in de oven gelegen, randen waren van beton en niet te eten.

Ingrid Harkes
16 juni 2022

Er werd keurig gebeld dat de bezorging ong. 10 min. later was maar na ruim een half uur was er nog niets. Gebeld en er werd gemeld dat de bezorger al een half uur weg was!! Uiteindelijk werd er bezorgd maar de pizza was zompig en niet echt lekker meer. Erg jammer want wij zijn van Italy Express veel beter gewend.

F
13 juni 2022

Viel erg tegen. Aan de pasta zat nauwelijks smaak en we hadden stokbrood kruidenboter erbij en het bakje kruidenboter leek wel aangebroken zo weinig kruidenboter zat erin. Nooit voldoende voor die plakjes stokbrood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
6 juni 2022

Voor de 3e keer de Rucola sla vergeten, wordt netjes nabezord maar dan heb je wel een koude pizza.

Deb
4 juni 2022

Heerlijke pizZa s maar een half uur te laat geleverd

Monique
2 juni 2022
Brook/de groot
31 mei 2022

Heerlijke lasagne en tiramisu. Super vers gemaakt. Aardige mensen.

Maria
23 mei 2022
Pavel Sergeev
11 mei 2022
Rob
9 mei 2022

Rob zegt Top!

Monique
2 mei 2022

Zoals altijd heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
2 mei 2022

Frequent besteld ivm gratis cola en geen bezorgkosten. Door de bezorgkosten sneller geneigd een alternatief te bestellen. Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter van der Heide
1 mei 2022

Pizza was niet echt warm. Beetje slap. Deel van beleg plakte aan de deksel. Hij kwam wel exact op het aangegeven tijdstip en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
1 mei 2022
Michelle Siegers
29 april 2022
Smit
27 april 2022

Het eten was ruim op tijd! Helaas een aantal haren in de shoarma pizza en het gratis blikje Fanta staat nog in hun koeling. Het eten was wel verder goed.

Fam de Meij
24 april 2022

Prima! Alleen knoflooksaus ontbrak bij de shoarmapizza. Kleinigheid maar wel even op letten. Toch prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roberto
20 april 2022

Heerlijke pizza Kreeg helaas een ander gerecht bezorgd, na telefonisch overleg als nog de bestelde pizza exclusief bijhorend blikje fris..

Olaf
16 april 2022

Dat het ietsje langer duurde kan ik nog begrijpen, maar pizza was koud. Beetje jammer.

Rob Everts
13 april 2022
D
7 april 2022

Heerlijke krokante pizza met goede toppings. Warme levering, mss duurt het lang. Maar bestel gewoon op tijd. De tiramisu was overheerlijk!

Jols
3 april 2022

45 min na de afgesproken tijd kwam eindelijk het eten. En dat alleen nadat ik nagebeld had..

Saphira
3 april 2022

Anderhalf uur moeten wachten op ons eten. Het eten was erg flauw, dus voor niks zo lang zitten wachten. Geen aanrader

Monique Franken
2 april 2022

Vanavond waardeloos. Om 18.00 uur besteld, zou om 19.00 uur bezorgd worden. Bij 1e keer bellen zouden de pizza’s in de oven zitten, zou half uur later bezorgd worden (om 20.00). Om 20.30 weer gebeld, om 21.00 weer gebeld, was onderweg, uiteindelijk om 21.20 bezorgd. Twee pizza’s calzone kipshoarma besteld, dag was duidelijk niet gelukt. Wel iets met kip, en ananas, waar ik niet van hou. En er zat ook geen knoflooksaus bij. Dit nooit meer….

Atie Pronk
2 april 2022

Heerlijke pizza, goed warm .

En
2 april 2022

Normaal gesproken zijn wij hartstikke fan van jullie. Vandaag hadden wij besteld om 17:00. Bezorging zou om 18:10 komen. 18:30 was er nog niks dus we hadden even gebeld. De pizza's waren net klaar werd gezegd en gingen daarna bezorgd worden. Om 19:30 kwamen onze pizza's hier pas aan en de pizza's waren niet vers meer helaas. 😥 Jammer

Molenkamp
28 maart 2022

Snelle bezorging. Eten goed warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique de la Rie
24 maart 2022

vorige keren (en dat zijn er best veel) hebben we werkelijk fantastisch gegeten. Deze keer waren de pizza meer "doorgebakken" en de spagetti flauw, 2 schijfjes champignons en weinig knoflook en kaas erdoor.... jammer

I.M. de Jong
22 maart 2022

grote bestelling gedaan, perfect verzorgd!

Janneke Ketelaars
20 maart 2022

De bezorging vond ik erg lang duren, om 20:00 had ik besteld en om 21:15 werd er bezorgd. De bovenkant van pizza was tegen de doos aangedrukt waardoor de kaas helemaal aan de doos zat geplakt en niet meer op de pizza zat. Pizza was ook niet echt warm meer. Knoflooksaus was prima en gratis bijgestaan. Alleen geen knopje op site te vinden waar je dat bij kan aanvinken, misschien een idee om die toe te voegen. Er zou een gratis Coca Cola worden bezorgd maar die zat er niet bij. Al met al, niet erg tevreden helaas.

D.
19 maart 2022

De bezorging duurde 3 uur. 1.5 uur langer dan verwachte bezorgtijd en de pizza was koud. Zonde. Niet gewend van Italy express. Tussendoor gebeld. Zou zo de deur uitzijn en duurde nog een uur. Had het klantvriendelijker gevonden wanneer een compensatie was aangeboden. Maar goed. Hopelijk volgende keer beter.

Thomas
18 maart 2022
Steve
13 maart 2022

Was weer top 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
12 maart 2022

Top allemaal

Paul
10 maart 2022
Fred
8 maart 2022

Waren niet echt warm jammer

Rietveld
4 maart 2022

We hebben weer genoten

John
2 maart 2022

De twee pizza's waren heerlijk. Goed warm en voldoende belegd met topping. De tiramisou was duidelijk van de zijkant gesneden en veel minder dan de vorige keren.

Lennaert
1 maart 2022

Een tonijnsalade zonder tonijn en een pizza crudo zonder rucola.. Geen beste score deze keer, Normaal een dikke 8

Iris
24 februari 2022

Super! Heerlijk eten, goede salades erbij en ... Een tiramisu voor de jarige! Super attent, grazie mille!

Sil
22 februari 2022
Walter
17 februari 2022

Stiamo ancora cercando ragazzi delle consegne. Ben pagato

Alex
13 februari 2022

Was heerlijk. Kreeg een hoop toppings op mn pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael de Rover
12 februari 2022

Lauwe pizza, bijna een uur te laat

G. Schepers
12 februari 2022

Bezorging bij Italy Express is vaak te laat. Je moet even wachten maar dan heb je uiteindelijk wel wat.

Leon van der Meijden
12 februari 2022

Snelle bezorging en eten smaakte prima

Manon
8 februari 2022
Beuving
6 februari 2022

Het duurde erg lang voor de pizza er was. Het is jammer dat ondanks uw prima pizza, deze steeds koud of lauw worden bezorgd. Heel erg jammer van de verder goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanneke
4 februari 2022
Bello
3 februari 2022

Helemaal goed :)

Sameh Saad
30 januari 2022

Alles lekker, en top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie Lensink
30 januari 2022

In me email wordt de verwachte bezorgtijd 18.15 uur aangegeven. Maar uiteindelijk was de bestelling er pas om 18.50 uur. Dan kunnen jullie die email beter niet sturen als het toch niet klopt.

Fam de Meij
29 januari 2022

T was een beetje laat, maar het wachten waard. Heerlijk. Stukje brood was groenig, kan dat? Toch geen bederf?

Elvera
29 januari 2022

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd, aanrader dus!

Hendriksze
23 januari 2022

Penne met spinazie was zeer vlak. Het eten was ook niet echt warm!

Arnold
22 januari 2022

Alleen jammer dat het gratis blikje frisdrank niet meegeleverd is. Om het netjes uit te drukken.....

Adri
8 januari 2022

Prima verzorgd.

Leon van der Meijden
8 januari 2022

Het duurde 2 uur voordat de bestelling werd gebracht en toen bleken 2 van de 3 gerechten niet warm te zijn

C Schaaij
8 januari 2022

De pizza was beneden ieder niveau, te laat, koud, 90% ui, werkelijk heel slecht. Ik had al een mail gestuurd

Syl
4 januari 2022

Zeer zeer ontevreden. 18.10 uur eten besteld, 19.20 gebeld om te vragen waar ons eten blijft, nee meneer de bestelling is onderweg. Nou oke vooruit dan maar (Let op met de fiets is het 5 minuten fietsen ). Uiteindelijk 19.45 eindelijk ons eten bezorgd. Totaal heeft het dus anderhalf uur geduurd. Echt belachelijk, en vooral dat je niet eerlijk bent naar de klant toe. En de bezorger zat er ook al niet mee, moet je maar naar de winkel bellen. Echt triest we waren hiervoor altijd zeer tevreden maar wat een afknapper dit

Olaf
4 januari 2022

Na uur gebeld waar pizza bleef. Kreeg het idee dat mijn bestelling vergeten was. Kreeg toen te horen dat bezorger onderweg was. Half uur daarna was m’n pizza er. Ben gewoon in de maling genomen.

John Turk
3 januari 2022

Vriendelijke bezorging die ook op tijd was. Heerlijke warme pizza's die goed gevuld waren. Eeen aanrader.

Marcel
3 januari 2022

Lekkere pizza, grote salade en grote Tiramisu en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
28 december 2021

Heerlijke pizza’s, goed warm, rijkelijk belegd. In deze drukke tijd wel lang moeten wachten, zo’n 75 minuten.

Steve
22 december 2021

Top 👌🏽👌🏽

Dennis Doeve
16 december 2021

Allereerst had ik gebakken aardappelen besteld maar kreeg gekookte en de champignon roomsaus was wel héél erg waterig niet gewend van jullie

Gerda Batelaan
9 december 2021

Ik ben een erg trouwe klant en het gaat vaak goed...... maar vandaag niet. Ik heb een bestelling via jullie site gemaakt, met als bezorg tijd 18:15 uur. Ik verwachtte mijn laatste visite om 18:10 uur en dan zouden we gelijk lekker gaan eten. Ik verwachtte mijn bestelling om 18:15 uur maar tot mijn verbazing werd er om ca 17:45 uur aangebeld en stond jullie bezorger, met de warme bestelling, voor de deur. Daar baalde ik van. Ik bestel heerlijk eten en ik geef mijn visite lauw, afgekoeld eten. Toen ik de bezorger verwees naar mijn afgesproken bezorgtijd...... brabbelde hij iets over ' dat het nu klaar was.... Sorry voor deze feedback..... de keren dat het wel goed ging heb ik nooit een reactie gegeven en nam ik het voor lief, maar nu niet. Groet, Gerda

Ilse
30 november 2021
Jan Nikkels
29 november 2021

pizza was bijna koud Dus jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Griffioen
21 november 2021

Veel en veel te laat bezorgd (5 kwartier). Na een telefoontje en 3 kwartier wachten hebben we zelf maar een boterham gegeten en het eten weer teruggegeven aan de bezorger. Dit was de eerste en tevens de laatste keer dat we daar wat besteld hebben. Zo slecht heb ik nog nergens anders meegemaakt! Kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat we de bestelling niet hebben geaccepteerd (ondanks dat het al wel betaald was).

M
20 november 2021

16.30 uur de bestelling via de app gedaan voor 18.15 uur. Bezorging was ruim een half uur later! 18.50 uur! Snap dat het druk is, maar ik had ruim van te voren besteld. Jullie hadden even kunnen bellen.

Raadhuisstraat
18 november 2021

Ik bestel altijd een pizza Napoletana + ham + rucola.

Dik
12 november 2021

Pizza was koud en klef. Denk de volgende keer eerst na voordat ik weer ga bestellen

Olaf
9 november 2021

Pizza was koud

Karin
8 november 2021
Syl
8 november 2021
Maurice
7 november 2021

Wij bestellen altijd bij Italy Express en zijn altijd tevreden met de kwaliteit van de pizza’s. Helaas was het deeg van de pizza’s die wij kregen vandaag niet goed gebakken en met een zwangere vriendin is dat wel een risico. De dame aan de telefoon heeft het netjes opgelost en binnen 15 minuten twee verse nieuwe pizza’s ontvangen, dit keer goed gebakken. Erg tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
5 november 2021

Precies op tijd, heerlijke pizza’s, alle 6 verschillend maar even lekker!

MarcelT
4 november 2021
Jeroen
30 oktober 2021

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar, alleen bezorging was een uur later dan aangegeven

Joost
30 oktober 2021

Altijd goed belegde pizza. Stond ook heel vrolijke bezorger aan de deur

Miriam
26 oktober 2021

Sneller bezorgd dan we verwachtten, heerlijke, goed warme pizza’s, rijk belegd en met een lekkere salade caprese.

Dennis
26 oktober 2021

De bezorging van de pizza s gaat naar wens. De bezorgers zijn enthousiast en beleefd. De pizza s zijn veelal goed gebakken en smaakvol en in goede proportie belegd. Het gratis drankje wordt regelmatig vergeten. Maar ook dat komt wel weer goed.

Lien Verkade
25 oktober 2021

een compliment voor de bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
17 oktober 2021

Vers en de beste in Alphen e.o.

Jannes
14 oktober 2021

Duurde wat langer dus was waarschijnlijk druk maar wel erg lekker!

Jannes
12 oktober 2021

Snel bezorgd en heerlijke pizza!

Eddy
9 oktober 2021

Heerlijke pizza's, goed gevuld, warm en exact op tijd bezorgd.

Malou Ehrlich
7 oktober 2021

Er staat duidelijk 10% korting en een gratis drankje. Maar je krijgt alleen het drankje. En als je belt krijg je te horen dat ze niet aan die 10% doen. Volgens mij is dat valse reclame maken. Is wettelijk verboden! Het gaat me niet om die 2,30, maar op de manier waarop..

Monique
7 oktober 2021

Heerlijk eten bij italyexpress!

Margreet van Noort
3 oktober 2021

Prima pizza, snelle bezorging, binnen de afgesproken tijd

H Lodema
3 oktober 2021

Keurig op tijd.

Syl
1 oktober 2021

Normaal gesproken ben ik altijd zeer tevreden. Maar vandaag was de bestelling niet echt goed warm meer. Jammer hoor hoop echt dat dit eenmalig was

Olaf
29 september 2021
Dennis Doeve
28 september 2021

Heerlijk, snel en vriendelijk bezorgd

Irma Crama
26 september 2021

Het eten was heerlijk, zeer snel bezorgd. Alleen het blikje cola was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An & JP
22 september 2021

Eten was ontzettend lekker. Bezorger kon ons adres niet vinden en heeft 20 minuten gezocht ipv eerder bellen.

Lalleman
13 september 2021

Altijd snel een heerlijke pizza bezorgd

Anoniem
13 september 2021

Het beleg kan wel wat meer, soms alleen maar in het midden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Jaarsveld
11 september 2021

Goed eten, lekker. Snel bezorgd. Prima! .

Linda
8 september 2021

Goed bereid , smaakvolle pizza's. Heerlijk vers stokbrood met authentieke kruidenboter.

Anoniem
2 september 2021

Al vaak eten besteld, altijd super lekker eten en vriendelijk personeel.

Jm van Duijnen
1 september 2021

Er zat geen rucola bij de pizza. Jammer

Edwin
31 augustus 2021

Pizza di Casa is goed belegd en de prijs / kwaliteit verhouding is met 10 euro zeker in orde. De pizza was net klaar toen ik hem kwam halen en nog flink warm toen ik het thuis met veel plezier op at.

EvAm
28 augustus 2021

Prima pizza, goed warm. Op tijd en nette bezorging

Marianne
27 augustus 2021
Ron
25 augustus 2021

Verkeerde pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennid
23 augustus 2021

De lekkerste calzone!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien Seijsener
14 augustus 2021

Prima kwaliteit/prijs verhouding , de bezorger moest even zoeken , maar dat is de eerste keer hier altijd een probleem

Jessica
13 augustus 2021

Echt lekkere pizza’s, rijkelijk belegd, goede bezorging.

Anoniem
12 augustus 2021

Pizzarand was deels verbrand. Verder was hij prima en de bezorger was erg vriendelijk

Sonja
10 augustus 2021

De bezorger was keurig op tijd. De pizza's waren warm en erg lekker!

Pat
10 augustus 2021

Zoals altijd weer super lekkere pasta👍👍👏👏

Melanie
9 augustus 2021

Na jaren weer een keer laten thuisbezorgen want neefje en nichtje kwamen logeren en we wilden gezellig pizza bij de film. Film afgelopen; nog steeds geen pizza. 19.15u besteld, 21.35u werd er aangebeld voor een pizza margherita en een salami :( Hadden maar gelukkig daarvoor toetje gegeten want niet uit te houden met 2 kleine kinderen en na de pizza's direct naar bed. Was niet tof. Daarbij cola regular was light, daar kan ik niet tegen maar kon het aan hen weggeven. Een jammere ervaring waardoor ik niet snel geneigd ben om thuis te laten bezorgen.

Dennis Doeve
8 augustus 2021

Heerlijk goed warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Ponsioen
6 augustus 2021

We hebben maar zelf de bestelling opgehaald. Duurde zolang.

M
6 augustus 2021

Pizza was niet lekker

Monique
5 augustus 2021

Alleen maar goed!! Alles!

Houtman
3 augustus 2021

Smaak prima, maar erg veel vocht in Calzone. Bezorging ruim half uur later als toegezegd.

Dennis Doeve
1 augustus 2021

Heerlijk, warm en relatief snel bezorgd echter een beetje weinig garnalen op de pizza gamberetti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bron
30 juli 2021

Prima pizza en supersnel thuisbezorgd.

Shanti
28 juli 2021

Bijna 2 uur op 2 pizza’s moeten wachten en eindstand komen ze koud en klef op tafel. 3 x gebeld en elke keer een andere smoes. Zeg dan bij bestellen je kan beter zelf ophalen want het is druk.

Erik
27 juli 2021

Gewoon goed!

Carine
25 juli 2021
Van Aarle
25 juli 2021

-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EvAmsterdam
23 juli 2021

Goede pizza, en prima op tijd. Lekker gegeten.

Michel
23 juli 2021

na de mail met het wordt om 20.00 gebracht heb ik om 20.25 maar gebeld. nadat ik 5 man aan de telefoon gekregen had , kon ik een nieuwe bestelling plaatsen. niet gedaan en ga ik voorlopig niet doen ook. ik bestelde wekelijks.

Julia
22 juli 2021

Beoordeling voor Joey, lekkere pasta en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 juli 2021
Joke de mooij
19 juli 2021

Goede service en goede kwaliteit

Kim
18 juli 2021
Y
17 juli 2021

Super snel. Lekkere kaas. Tomatensaus ook erg lekker maar had iets meer gemogen

Kees
17 juli 2021

Zorg dat je altijd wissel geld hebt.

Josh
17 juli 2021

Nou ik bestel een pizza salami en ik krijg een pizza magarita. Dus kijken wat iemand besteld en dan ook nog het product leveren

Marco
11 juli 2021

Bestelling kwam netjes op tijd, was goed warm en smaakte heerlijk!!!

Pascal
10 juli 2021

Top

Youri
10 juli 2021

Ik vind dit de beste pizza in Alphen aan de Rijn, ik eet hier nu een jaar en de pizza is altijd op tijd en snel hier en ook is de pizza altijd erg lekker. Echt een aanrader!

Jolanda
7 juli 2021

Heerlijk als altijd en snelle bezorging

De mooij
7 juli 2021

De calzone was uitstekend. Had alleen iets warmer gekund

Rebecca
6 juli 2021

Heerlijke pizza’s en pasta’s. We willen geen andere Italiaan meer. Bezorging ook netjes en snel.

Pat
1 juli 2021

Eten was heerlijk snel en netjes bezorgt👍👍

Pizzamonster
29 juni 2021

Ik heb voor het eerst in lange tijd een pizza Hawaï genomen en ik vind de kaas, ham en ook de ananas heel royaal gebruikt kreeg echt veel! Echt een top pizza voor een top prijs! 10/10 voor deze pizzeria!

Ingrid
27 juni 2021

Perfect! Goed en ruim voldoende, eten was heet en lekker! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. v. Egmond
26 juni 2021

Bestel er vaker. Pizza's zijn erg lekker! Bezorgen er snel. Liep laatste keer wat ander dus voor de zekerheid nagebeld of alles goed was gegaan. Als excuus een stuk tiramisu meegekregen bij m'n bestelling. Super lief!

Rob Everts
21 juni 2021
Ramon
21 juni 2021
Mariëlle
18 juni 2021

Niet heel erg onder de indruk.

Ivar
17 juni 2021
Ivar
16 juni 2021
Aart van Noord
15 juni 2021

heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

Westgeest
6 juni 2021

We halen vaak pizza’s bij jullie, dit keer vielen ze tegen, minder beleg erop en erg dikke randen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriksze
6 juni 2021

Eten altijd keurig verzorgd. De maaltijden waren nog heerlijk warm.

Olaf
5 juni 2021

Normaal zijn de pizza’s wel ietsje groter. Verder was het wel lekker

M. Yucel
3 juni 2021

Als nieuwe bewoner/klant dacht ik om ook deze pizzeria eens te proberen maar helaas een flinke tegenvaller. Nu ben ik helemaal geen zeurpiet hoor maar nu was die pizza meer een driehoek ipv rond en daarbij zat er voornamelijk en heel veel kaas op waardoor hij eigenlijk niet te eten was. Vanwege het gratis colaatje, wat ik kan waarderen, heb ik het er maar bij gelaten. Jammer. Op naar de volgende maar. Succes!

Aaltje
3 juni 2021

Het is eten is zeker goed. Helaas lezen ze nooit goed hoe laat iets moet worden bezorgd en komen steevast te vroeg. Heel vervelend.

Franken
30 mei 2021

Viel voor de tweede keer tegen. Opmerking wordt niet gelezen en dus niet uitgevoerd en bestelling kwam ruim een half uur later dan verwacht. Normaal gesproken niet zo erg, maar als je denkt om 19.20 te eten en het wordt 20.00 dan begint het wel vervelend te worden.

Lous
15 mei 2021

Top

Mila
14 mei 2021

Het eten was om 18.30 besteld 2 pizzas het had er om 19.30 geweest moeten zijn. Ipv van half acht werd dat 10 over acht ik had uiteindelijk zelf maar gebeld het meisje die de telefoon opnam was zeer arogant en kwam met allerlij exuses jammer dat zo moet gaan

Jaco
13 mei 2021

Pizza's waren weer heerlijk. Jammer dat het wel erg lang duurde voordat de bestelling geleverd werd. Ruim anderhalf uur !!!

Prins
13 mei 2021

Prima, is langer moeten wachten dan aangegeven was. Helaas was de rucula vergeten bij de Prosciutto crudo net zo als de beloofde fanta, net als de vorige keer.

Marijke
10 mei 2021

Eten was goed alleen jammer dat er voor de tweede keer het blikje drinken vergeten is om mee te geven aan de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jes
8 mei 2021

Ik had een tiramisu besteld maar kreeg een lasagne. Bezorger was al weg dus belde Italy Express op. ‘Oh, is foutje eet maar op’. Had ik helaas niks aan want ik eet geen vlees. Altijd tevreden maar dit was even jammer.

A. Bodeker
7 mei 2021

Blikje cola light zat niet bij de bestelling. Voor mij zat er te veel kaas op de pizza margarita

Barbara
3 mei 2021

Fijn optijd en heerlijk en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elles van Lammeren
28 april 2021
Schaaij C
22 april 2021

Smaak erg flauw en erg dunne saus Ik ben het veel beter gewend van Italy Express

Magdalena
21 april 2021

Was super lekker alleen pizza calzone dubbel gevouwen was beetje te koud

Liys
19 april 2021

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk . De bezorging op de minuut op tijd 👍🏼👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 april 2021

Heerlijke dunne pizza, snelle bezorging

Rob
16 april 2021

Supersnel en heerlijk!

Pizzamonster
15 april 2021

Da's een beste pizza godsnondeju jonguh!

Ludmila Kienya
13 april 2021

Heerlijk! Real Italian pasta

Yolanda
11 april 2021

Een uur later dan besteld is het bezorgd. Wel een telefoontjes dat het ongeveer 20min later zou zijn. Uiteindelijk zijn dat 60min geworden. De smaak van het vlees en was ook niet allemaal lekker,droog en lauw. Aan de spareribs zaten heel veel vet randen.

Anne
5 april 2021
Dick
1 april 2021

Snel dus lekker warm bezorgd

Patty
30 maart 2021

Sneller dan snel & heerlijk gegeten!

Anoniem
30 maart 2021
cora vodegel
30 maart 2021
Lous
21 maart 2021

Het eten was heerlijk ( pasta trio en tiramisu) en de bezorging 🚚 kon niet beter ! We hebben genoten 🤗

Prins
21 maart 2021

Helaas was de calzone deze keer zeer klein en veel deeg. Jammer pizza kan je overal bestellen maar jullie calzone was de beste.

R.
21 maart 2021

Echt super lekkere pizza. Enkel duurde de bezorgen 2 uur...

Italy express
21 maart 2021

Heerlijke pizza s en snel geleverd! Aanrader.

Van Tol
20 maart 2021

Was weer super, en loeiheet!!

Rien
20 maart 2021

Heerlijke pizza en tiramusu

Leon
19 maart 2021
Lotte
17 maart 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pasta en een super vriendelijke bezorger :-) Het broodje was nu ook erg lekker!

Ndmg
16 maart 2021

Beste pizza's van Alphen

Ellen
15 maart 2021

Het was weer erg lekker en dit keer gelukkig wat sneller bezorgd dan de keer ervoor. 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romijn
11 maart 2021

Super lekkere pizza, snel bezorgt

Romijn
11 maart 2021

Super lekkere pizza, snel bezorgt

Olaf
9 maart 2021

Super snelle levering. Had alleen andere pizza moeten kiezen. Toetjes was mmm

Sofie
8 maart 2021

De pizza was erg lekker maar de ananas die ik er extra bij besteld had zat er niet op helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Overmeer
7 maart 2021

De best belegde pizza's en altijd lekker vlot geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tillertje
5 maart 2021

Wat een heerlijke pizza’s. Goed en royaal belegd en gloeiend heet. Heerlijk!! Ook op tijd bezorgd, 2 minuutjes te laat maar werd op de besteltijd gebeld dat ze onderweg waren. Wat een service, we zullen hier zeker vaker bestellen!! Gewoon top.

Pedro
5 maart 2021

Altijd goed, warm en snel 👍

Irma crama
1 maart 2021

Was heerlijk eten, mooi optijd. Voor herhaling vatbaar.

Fam.van den Berg
1 maart 2021

Mooi op tijd en heerlijk warm! Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
27 februari 2021

Precies op tijd

Rob
26 februari 2021

Heerlijke volle pizza’s. Keurig op tijd

Westgeest
26 februari 2021

Prima

Chris
25 februari 2021

GREAT FOOD

Ingeborg
25 februari 2021

Snelle levering. Smaak is goed

sofie
25 februari 2021

alles super en nog gratis drankje ook!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
25 februari 2021

De bestelling kwam precies op tijd en was warm. Scaloppina alla Veneziana en pizza di casa waren lekker, maar de lasagne vegitariana was echt subliem!! Ik raad iedereen aan om eens bij Italy Express te bestellen. Net anders, ambachtelijk en smaakvol. Vergeet niet een broodje bij te bestellen met heerlijke zelfgemaakte kruidenboter en knoflookdip.

Map
23 februari 2021
Dennis
22 februari 2021

Prima eten,warm en snel

Monique
20 februari 2021

Bij de Calzone pizza was de tomaat ver te zoeken helaas. En die 10% korting???

Arnold
18 februari 2021

De vleesschotel viel flink tegen. Voor € 19,50 had ik iets meer verwacht dan voor 50% aan niet te verteren speklapjes. De pizza was wel goed. Een eventueel volgende keer slechts pizza of pasta bestellen.

Patty
15 februari 2021

Keurig op tijd en lekker verse pizza en pasta!

Kamping
15 februari 2021

Was lekker en heel warm

Olaf
11 februari 2021

Iets te veel kaas en mozzarella

M.
7 februari 2021

Pizza (mn. groenten)niet helemaal gaar,

Karin
6 februari 2021

Goede kwaliteit en eten goed warm!

Olaf
4 februari 2021
Heero Fennema
3 februari 2021

Keurig op tijd. Goed warm en zeer lekker

Ellen Reus
31 januari 2021

Na de betaling krijg je een e-mail waarin staat dat de verwachte bezorgtijd over een uur pas is. Een uur vind ik eigenlijk wel lang, maar uit ervaring wist ik al dat de bezorging hier nooit heel snel is, dus dat zat nog in de lijn der verwachting. Als het dan uiteindelijk een uur en 35 minuten wordt, dan wordt het voor mij toch onacceptabel lang wachten. Vandaar 1 ster voor de bezorging. De lasagne was wel lekker, maar hij was niet zo warm als dat eigenlijk zou moeten, vandaar 4 sterren i.p.v. 5 voor de kwaliteit.

Kris
30 januari 2021

Alweer lekkere eten ontvangen! Heel tevreden 😊

PizzaB
29 januari 2021

Super goed weer. Echt lekker

Uri Geller
26 januari 2021

Heerlijk!

R.R.
24 januari 2021
Robert
23 januari 2021
Blakenburg
20 januari 2021
Dennis
18 januari 2021

Heerlijk warm en redelijk snel bezorgd alleen jammer dat de cola er niet bij zat

Linda
18 januari 2021

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, en de pasta was nog gewoon heet. Heerlijk gegeten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thom Hartog
17 januari 2021

Eten was top. Was nog gloeiend heet toen het aankwam. Ook bezorging was op tijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 januari 2021

Helaas was de pizza niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
11 januari 2021

Heerlijk

Uri Geller
10 januari 2021

Super snel en super goed zoals altijd, dikke 5 sterren voor Italy Express!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
7 januari 2021

Super snel geleverd en heerlijk

Olaf
7 januari 2021

Pizza was echt lekker. Enige is dat er bij de bestelling stond dat er een blikje drinken bij zou zitten. Deze heb ik niet gekregen, maar ging mij om de pizza.

de Jong
3 januari 2020

Zoals altijd héél lekker en goed warm!! Alleen even op de website de 10% korting veranderen in een gratis drankje.

Sophie Doggen
2 januari 2020

We hebben de verkeerde pasta bezorgd gekregen. We hadden spaghetti alla marinara (met diverse vissoorten) besteld, maar spaghetti carbonara bezorgd gekregen. De spaghetti was wel lekker.

Dennis
29 december 2020

Prima eten en netjes bezorgd

Leontine de Hollander
27 december 2020

Altijd lekkere pizza’s en pasta’s en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 december 2020

Erg zoute 4 kazen pizza, en smakeloze salami pizza met gehakt. Viel tegen!

Martijn
23 december 2020

Mooi op tijd en altijd lekker! Fijne feestdagen toegewenst!🎉

Noordermeer
20 december 2020

Hééérlijke tiramisu!!

Willem
17 december 2020
Tilly
16 december 2020

Pizza was niet krokant en lauw . Jammer niet gewent van jullie .

Anoniem
12 december 2020

Het eten kwam later dan afgesproken, maar was heerlijk warm en smakelijk.

Elise
9 december 2020

Heerlijke pizza’s, prettige bezorging, en exact op de afgesproken tijd!!

Marcel
4 december 2020
Peter
27 november 2020

Lekker eten, mooi op tijd

Lizette
23 november 2020

Prima Pizza helaas voor de tweede keer weer meer dan 30 minuten later bezorgd dan aangegeven . Wellicht kunnen jullie bij de bestelling aangeven dat het wegens drukte langer duurt of zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lius
22 november 2020

Top Beetje te laat, maar keurig op de hoogte gehouden . Het eten was weer voortreffelijk

Pm
18 november 2020

Super lekker en bezorgtijd die ze communiceren klopt.

Annette
15 november 2020

Om 16:00 uur de bestelling doorgegeven waarbij we 18:30 uur als tijd aangaven dat we de pizza's wilden hebben. Om 18:35 uur een berichtje dat de bezorger onderweg was. Om 18:45 uur een telefoontje dat de bezorger op dat moment vertrok. Om 19:10 maar eens gebeld waar onze bestelling bleef die we uiteindelijk om 19:20 uur in ontvangst mochten nemen. Lijkt me toch niet erg lastig om een bestelling die we om 16:00 uur doorgeven ongeveer op tijd te laten arriveren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
11 november 2020

Prima pizza's Tevreden

Gerda
9 november 2020

Altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
6 november 2020

Very good pizza I will keep on ordering. small slip with on time delivery but it was inform by phone, and mistake on the pizza toppings but very quickly correct, with extra pizza. Still my favorite pizza I recommend the 4 cheese.

MWG
5 november 2020
Y. Lalleman
4 november 2020

Snelle levering en lekkere pizza!

j kientz
1 november 2020

bezorging 35 min. te laat

H.M. Akkerman
30 oktober 2020

Snelle, goede levering van een heerlijke pizza!

Anoniem
28 oktober 2020

De pizza was er binnen 20 minuten... Echt snel! Uiteraard was het ook weer heerlijk!

Lia
26 oktober 2020
Dennis
25 oktober 2020

We kregen een heerlijke pizza, helaas een half uur later dan was aangegeven in de mail

Hans
22 oktober 2020

De pizza’s waren rijkelijk belegd en goed op temperatuur, heerlijk!

Okko
18 oktober 2020
Roberto
17 oktober 2020

Altijd lekkere pizza bodem en goed belegd. Prima prijs en kwaliteits verhouding.

Robert
16 oktober 2020
Herman
15 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Ruime portie en goed bereid.

Ruud van Heusden
11 oktober 2020

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
11 oktober 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, top!

Overmeer
6 oktober 2020

De beste pizza's van Alphen. 100%